Ze heeft gezorgd voor een gezellige sfeer, zorgde voor leuke afleiding van de andere kinderen en natuurlijk dat de huishoudelijke werkzaamheden gedaan werden.

Ze was een topper! We hadden direct een leuke klik. Heel professioneel en fijn in de omgang.

Ze wist wanneer mij iets teveel werd en wanneer ze me terug naar best moest sturen haha. ik voelde me erg op me gemak en kreeg nuttige tips en werd goed ondersteund.

Ze was vriendelijk en had veel ervaring. Behulpzaam en goed in de omgang.

We zijn erg tevreden en ontzorgt in de kraamweek. Ik heb een heerlijke week gehad. Ze gaf duidelijke info, was lief voor de baby en mij. En ook voor de rest van het gezin.

Mijn dagen in het ziekenhuis waren kort gezegd rampzalig. Mijn kraamhulp heeft dit helemaal goed gemaakt. Ze heeft mij een zeer fijn gevoel gegeven en gezorgd dat ik het nu alleen red met mijn dochter. Chantal was fantastisch en paste ook echt bij ons.

Weet overal wat van. Kan goed adviezen geven. Niet nadrukkelijk aanwezig.

Het was de tweede keer dat wij Chantal als kraamverzorgster mochten zien in ons gezin. Het was heel fijn om te weten dat wij ditmaal haar weer zouden treffen. Chantal bezit vast een gave; waardoor op miraculeuze wijze het huis schoon blijft, de was gedaan wordt, de baby verzorgd en de kraamvrouw gecontroleerd en verwend. En dat in weinig tijd en zonder het ongemakkelijke gevoel van een "vreemde" in je huis. Niks is gek voor haar, je kunt alles vertellen/vragen. Ze voegt super fijn in in je gezin en je kunt ontzettend fijn met haar kletsen. Ze heeft veel ervaring en kennis en deelt deze, met alle respect voor jouw wensen. Echt, wat een topper!

Een kraamhulp naar je hart! Een lieve, rustige kraamhulp die je echt alles kan vragen en je de beste adviezen geeft als beginnende, onzekere moeder. Ze voelt alles feilloos aan. Ze maakt de beste ontbijtjes, fruitjes en lunch. Helpt je door de kraamtranen heen. Een echte aanrader deze lieve vrouw.

Klikte direct vanaf het begin. Een hardwerkend persoon met veel kennis. Ook samen veel gelachen!

Chantal was op echt alle punten een hele fijne en lieve steun voor ons allemaal.

Er was een ontspannen sfeer, waardoor ik mij volledig kon overgeven aan de wee├źn. Hierdoor verliep de bevalling sneller dan verwacht.

Het is allemaal goed gegaan. Aardig, behulpzaam en ze heeft veel ervaring met helpen.

Vriendelijk, liet me in mijn waarde en steunde me in mijn keuzes.

Alles verliep goed, vlot en zoals ik graag wilde.

Vriendelijk, zorgzaam, duidelijk, fantastisch! Miste haar erg snel al nadat ze weg was!

Goed

Ze straalde rust en kracht uit en liet mij gaan, drong zich niet op.

Ze was erg gezellig en het klikte gewoon erg goed lekker vlot en vriendelijk ook met de kinderen.

Chantal Van Beeten is een top kraamverzorgende! Zij heeft ons ontzettend goed geholpen in de kraamtijd en goede adviezen gegeven voor alle onze vragen! Zij geeft een warme sfeer thuis! Chantal is vriendelijke en heel professioneel in de kraamzorg.

Persoonlijk & Bijzonder!
Persoonlijk & Bijzonder!