Ik ben Chantal van Beeten, heb 3 kinderen, woon samen met mijn vriend in Berkhout. Sinds 2010 ben ik werkzaam als gediplomeerd kraamverzorgster. In 2009 heb ik mij laten omscholen tot kraamverzorgster. Ik vind het een fantastisch beroep en kan mijn enthousiasme en spontaniteit hier zeker in kwijt.

 

Ik heb al heel veel trotse ouders de eerste week na de bevalling mogen begeleiden, ondersteunen en adviseren. om kraamgezinnen te helpen in deze levensfase brengt mij heel veel voldoening. Ieder gezin is anders, ik probeer mij zoveel mogelijk aan te passen aan de behoeften van het gezin. Ik laat iedereen in hun waarde. Juist het ontmoeten van allemaal verschillende gezinnen is voor mij heel motiverend.

 

De kraamweek is iets heel bijzonders en er komt een hoop op jullie af. We maken er een leuke, gezellige en leerzame week van.

 

Ik ben in het bezit van alle benodigde diploma’s en certificaten. Ik sta geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Ik ben geregistreerd bij het KENNIS CENTRUM KRAAMZORG (KCKZ).

Persoonlijk & Bijzonder!
Persoonlijk & Bijzonder!